Search This Blog

Thursday, December 31, 2009

S@L@m t@hun B@Ru 2010
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebelum terlambat saya ingin ucapkan salam Maal Hijrah. Tidak lupa pula selamat Tahun Baru 2010 yang akan tiba. Tanpa disangka, tidak lama lagi saya akan tua setahun lagi. Aduhai..

Tahun 2009 meninggalkan kenangan sebagai seorang yang telah menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda PEntadbiran Muamalat. Alam kerja sebagai seorang pengajar dan sekarang membina impian dan matmalat untuk terus mara ke hadapan

Apabila muncul tahun baru, gemar org bercakap mengenai matlamat. Sebabnya matlamat adalah begitu penting dalam hidup manusia. Tanpanya manusia umpama layang-layang terputus talinya. Bagaiamana dengan matlamat anda tahun ini? Saya harap anda mula merangkanya. Jadi MATLAMAT kawan2??? @na pula, nak siapkan MASTER ni dengan baik. Peluang untuk menuntut ilmu yang diberikan ini mesti digunakan dengan sebaik mungkin. KAwan2 yang bekerja, selamat Membina Kerjaya. Maju Terus Maju..SEMOGA BERJAYA.

No comments:

Madah Ilmuan

Saya Ada satu epal, anda Ada satu epal. Kita tukar epal, anda Ada satu Dan saya tetap Ada satu. Jika anda Ada satu ilmu Dan saya Ada satu ilmu, kemudian Kita tukar ilmu tersebut, anda Ada dua ilmu Dan saya Ada dua ilmu...

Just to charge information

Indahnya Kata-kata

Jujurlah terhadap diri sendiri ketika bermuhasabah. Koreksi satu persatu kesalahan kita. Jangan nafikan realiti. Setelah disedari kelemahan dan kesilapan kita, maka akui hakikat itu. Ingat, kita perlu maafkan diri kita kerana kita juga perlu mengasihi diri kita sendiri.

INgat2kan....Sekarang Bulan Ramadhan 1430 H

Total Pageviews