Search This Blog

Tuesday, February 10, 2009

~Majlis di rai..~

Salam meraikan staf yang akan bertukar kerja untuk menjadi seorang pekerja tetap. Puan Normala atau lebih mesra dengan k.Mala. Beliau sebelum ini bekerja dengan status Pekerja Khidmat Singkat (PKS). Tetapi setelah berjaya dalam pemohonan yang ditunggu begitu lama hampir 4 tahun akhirnya berjaya jua..TAHNIAH!!
Kesabaran yang dilalui untuk mendapatkan pekerja yang tetap dan beroperasi dalam Khidmat kerajaan amatlah diharap2kan.
Ini kerana terdapat banyak kelebihan, terutama dalam ekonomi yang sedang mengalami masalah sekarang ini. Jadi bersyukurlah apa yang kita ada sekarang. dan mana2 yang sedang memohon, bersabar dan berusaha jua.


dr tepi k.Anis (org Trganu bhgian ICT), k.Mala yg ketiga dari tepi (yg akan berpindah ke JPN), K.Ara, k.As, K.Su (3 org bahagian kewangan), K.Lin (merangkap P.A Pengarah) Puan Nasrah (merangkap penyelia/ EO), dan K. Azlina (Pembantu Tadbir K/O-tp banyak kerja service dia kena buat)

Madah Ilmuan

Saya Ada satu epal, anda Ada satu epal. Kita tukar epal, anda Ada satu Dan saya tetap Ada satu. Jika anda Ada satu ilmu Dan saya Ada satu ilmu, kemudian Kita tukar ilmu tersebut, anda Ada dua ilmu Dan saya Ada dua ilmu...

Just to charge information

Indahnya Kata-kata

Jujurlah terhadap diri sendiri ketika bermuhasabah. Koreksi satu persatu kesalahan kita. Jangan nafikan realiti. Setelah disedari kelemahan dan kesilapan kita, maka akui hakikat itu. Ingat, kita perlu maafkan diri kita kerana kita juga perlu mengasihi diri kita sendiri.

INgat2kan....Sekarang Bulan Ramadhan 1430 H

Total Pageviews